17 juli 2006

Autorijdende hond verwondt vrouw

In de Amerikaanse staat Utah is een vrouw zwaar gewond geraakt toen zij aangereden werd door een politieauto. Bizarre toets aan het verhaal: de enige inzittende van de auto was een politiehond. Dit werd vernomen van een politiewoordvoerster.

Een dienstdoende agent had Ranger, de bewuste hond, mee op patrouille maar liet hem achter in de auto bij een interventie bij een echtelijke ruzie. Hij liet de motor en de airconditioning draaien om voor verkoeling te zorgen voor Ranger. Die moet volgens de politie op een of andere manier erin zijn geslaagd de versnellingspook van de automaat te verzetten.

De auto reed een helling af en een tuin in waar de vrouw net de post uit de brievenbus haalde. De auto reed haar aan waardoor de vrouw zware verwondingen opliep, waaronder een bekkenfractuur. Ranger wordt niet gestraft. Volgens de politie heeft hij waarschijnlijk niet begrepen wat er is gebeurd.

2 opmerkingen:

fodotort zei

I hope you will keep updating your content constantly as you have one dedicated reader here.

online pharmacy

mesunazi zei

Beneficial info and excellent design you got here! I want to thank you for sharing your ideas and putting the time into the stuff you publish! Great work!

generic paxil