17 januari 2007

Honden leggen contact via netwerksite

AMSTERDAM - Sociale netwerksites zijn niet meer weg te denken uit het internetlandschap. Tot nu toe waren het alleen mensen die online vriendenschappen sloten. Maar in België kunnen zelfs honden een profiel aanmaken en contact leggen met andere honden.

Op de Belgische hondennetwerksite 'Dogs on the block' wisselen honden en hun baasjes ervaringen uit over de mooiste uitlaatroutes.


"Vind je het heerlijk om samen met je trouwe viervoeter op pad te gaan en andere honden (en baasjes) te ontmoeten? Dan is Dogs on the block echt iets voor jou", dat schrijft de website om nieuwe leden enthousiast te maken. Op de site kunnen hondenbaasjes uit heel België zich aanmelden.

Wandelroutes

De hond krijgt een profiel met foto, en kan zijn favoriete wandelroutes toevoegen. Ook kunnen de honden en baasjes ideeën opdoen over nieuwe routes voor de dagelijkse wandeling. De leden van Dogs on the block kunnen iedere route op de site beoordelen op sfeer, geur, comfort en 'aan de leiband'.

Via een kaart van Google Maps kunnen de hondenbaasjes op de site precies zien waar andere baasjes hun hond uitlaten. Zo kunnen de leden van 'Dogs on the block' elkaar ook in 'real life' ontmoeten.

Geen opmerkingen: