21 december 2007

Britse man heeft duif als aanbidder

n Groot-Brittannië heeft de 42-jarige Andy Maw wel een heel bijzondere aanbidder. Duif Pokey wil zijn grote liefde Andy nooit meer alleen laten en reageert enorm jaloers op Andy's vrouw, Trude. Dat schrijft de Britse krant The Sun.

Andy Maw vond het beestje zwaar toegetakeld op zijn stoep nadat een storm over het land geraasd had. Hij had zoveel medelijden met de duif, dat hij besloot het beestje in huis te nemen.

Seksuele intimidatie
Maar zijn beslissing heeft grote gevolgen voor zijn liefdesleven, want duif Pokey is zo jaloers dat hij het leven van Trude terroriseert. Als Trude te dicht in de buurt van Andy durft te komen, wordt ze aangevallen. Bovendien doet de duif nog meer ongewone dingen: ze blijft op het dashboard van de auto zitten terwijl Andy rijdt, ze gebruikt het toilet van de familie en zit constant op Andy's knie. Ondanks pogingen om alleen te zijn, blijft de duif Andy overal volgen.

"Het klinkt gek, maar die duif is zot van mij", zegt Andy, "Soms lijkt het wel seksuele intimidatie. Ze streelt me met haar snavel, ze pikt in mijn vingers en paradeert met hoge borst om andere vrouwtjes af te schrikken. Als Trude in de buurt komt, valt ze haar aan en pikt met haar snavel."

De vrouw van Andy zou de duif het liefst in de pan zien verdwijnen.

Geen opmerkingen: